Welkom bij WeCo Trans V.O.F Transport-Overslag-Boomschors
©

Pinus Maritima

Pinus Maritima is afkomstig van de Franse pijnboom (de Franse Zeeden) uit het Middellandse-zee gebied. Franse boomschors (ook wel genoemd Pijnboomschors of Bark) is een eerste kwaliteit schors met een harde vaste structuur waardoor het jaren meegaat. Daarbij heeft het een mooie oranje (terracotta) kleur. Geschikt voor exclusieve decoratie.   Het kan gebruikt worden voor o.a.: — Het aanbrengen van wandelpaden. — Het afdekken van borders en    planten. — Decoratie in de tuin. — Bodembedekker op kinderspeelplaatsen en /of onder kinderspeeltoestellen — Het tegengaan van overmatige verdamping ( Biofilters )

Pinus Sylvestris

Pinus Sylvestris is schors afkomstig van de franse grove den en andere naaldbomen. Het is een puur natuurproduct met meerdere toepassingmogelijkheden. Deze schors is iets minder decoratief dan de Maritima schors en is ook goedkoper. Het kan gebruikt worden voor o.a.: —   Het aanbrengen op wandelpaden. —   Het afdekken in borders tussen beplanting met bomen en struiken. —   Het tegengaan van overmatige verdamping ( Biofilters ) —   Bodembedekker op kinderspeelplaatsen en onder speeltoestellen

Epicea

Epicea of dennenschors is boomschors van verschillende soorten Pinus Epicea (sparren en lorken) en is afkomstig uit de Belgische Ardennen. Epicea is de goedkoopste schors en gaat 2 à 3 jaar mee alvorens hij bijgevuld moet worden. 

Loof houtchips

Geschikt voor:  -  Tijdelijke verharding, Basismateriaal voor biomassa verbranding.

Naald Houtchips

Geschikt voor:  -  Wandelpaden, Manegebodems, Afdekken tussen beplanting met bomen en struiken, Onder speeltoestellen in speeltuinen.

Boomschillen

Geschikt voor manegebodems, de voordelen van dit product zijn: · een verhoogde stabiliteit van de    bodem · Blijvende optimale veerkracht · Goede schokabsorptie · Ruime mate van vochthechting en                   vriendelijk voor het milieu · Materiaal beperkt de kans op blessures tot een minimum